Welcome!

(Versión en español más abajo)

Walkiria Studio

Walkiria Studio
Walkiria Studio
Walkiria Studio

Semblava que no arribaria mai, però per fi és aquí, Walkiria ha arribat! Som al Carrer Correu 1 (Local), de Vilanova i la Geltrú (Barcelona).

Walkiria ha nascut amb la idea d’apropar el disseny de qualitat, innovador i responsable a peu de carrer, al centre d’una ciutat que està plena de vida i que espero que aculli de forma positiva aquest projecte.

Han estat uns mesos de feina, un estiu de poc descansar, però espero que porti molts éxits, tant a mi com als diferents creadors. I es que Walkiria es composa de la feina i projectes de dissenyadors joves amb idees diferents, i el resultat del seu esforç son tots els productes que pots veure a la botiga i ara, per fi, també online! Per ara la botiga està en estil “catàleg” per tal de poder acabar de perfeccionar totes les cosetes de la web que queden, però he pensat que estaria bé publicar-la perque pogueu anar veient i fent-vos una idea del que tenim en exposició. Al ser peces fetes a mà i de tirada limitada, pot ser que hi hagin productes que estiguin a la botiga i no online, així que tots aquells que us pogueu apropar us animo a fer una visita per a veure-ho tot en directe.

A Walkiria podràs trobar peces úniques i fresques per a trencar amb les grans produccions a les que estem acostumats. A més, molts dels nostres productes son ideals per fer regals: ocells de paper, tests amb forma de gat, banderoles de colors cosides a mà… trobaràs mil opcions!

Us convido també a seguir el perfil de Walkiria a facebook (Walkiria Studio) i a instagram (@walkiriastudio), ja que faig anar stories per a que pogueu estar al dia de tot. A més, ara mateix, per celebrar la inauguració, està en marxa un sorteig que no us podeu perdre! (ho trobareu al perfil d’instagram)

No em vull allargar més, així que només em cal dir: welcome to walkiria!


Parecía que no iba a llegar nunca, pero Walkiria ya está aquí! Estamos en el Carrer Correu 1 (Local), de Vilanova i la Geltrú (Barcelona). 

Walkiria nace con la idea de acercar el diseño de calidad, innovador y responsable a pie de calle, en el centro de una ciudad llena de vida y que espero que acoja de forma positiva este proyecto.

Han sido unos meses de duro trabajo, un verano de poco descanso, pero que espero traiga muchos éxitos, tanto a mi com a los diferentes creadores. Y es que Walkiria se compone del trabajo y los proyectos de diseñadores jóvenes con ideas diferentes, y el resultado de su esfuerzo son todos los productos que puedes ver en la tienda, y ahora, por fin, ¡también online! Por ahora la tienda está en modo catálogo para poder acabar de perfeccionar todos los entresijos de la web que quedan, pero así os podéis ir haciendo una idea de todo lo que tenemos en exposición. Al ser piezas hechas a mano y de tirada limitada, puede ser que hayan productos que estén en la tienda y no online, así que a aquellos que podáis, os animo a visitar este espacio para no perderos nada de nada.

En Walkiria podréis encontrar piezas únicas y frescas para romper con las grandes producciones a las que estamos acostumbrados. Además, muchos de nuestros productos son ideales para regalar algo diferente: un pájaro de papel, una maceta en forma de gato, una banderola de colores cosida a mano… ¡las opciones son muy numerosas!

Os invito también a seguir el perfil de Walkiria tanto en facebook (Walkiria Studio) como en instagram (@walkiriastudio) , ya que usamos stories para que podáis estar al día de todo. Además ahora mismo, para celebrar la inauguración, está en marcha un sorteo que no os podéis perder (lo encontraréis en el feed de instagram).

No me quiero enrollar mucho más, así que solo me queda decir: welcome to walkiria!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Vaya, parece que el producto que te gustaba está agotado. Puedes apuntarte a nuestra lista y te avisaremos cuando vuelva a estar en stock.
You need to Login for joining waitlist.